Pinot Noir, Burgundin suurten punaviinien ikoninen rypäle.
ILMASTO
Dracy-le-Fortin kunnassa sijaitseva "Clos Jus" -ilmasto, joka on luokiteltu Premier Cru -tason viiniksi, on 6 hehtaarin ja 55 aarin kokoinen alue, joka on ympäröity muureilla. Viinimme saavat intensiivisyyden ja syvyyden, joka luonnehtii Givry 1er Cru "Clos Jus" -viiniämme, punaisesta savi-kalkkikivimaasta ja erittäin kalkkipitoisista ja kivisistä alustoista.
Viininvalmistus ja kypsytys
Rypäleiden keruu täydellisessä kypsyydessä. Parhaiden terttujen valinta fotometrisen analyysin avulla sadonkorjuun vastaanotossa. Käyminen 15 päivän ajan. Pneumaattinen puristus laadun säilyttämiseksi. Mälolaktinen käyminen tynnyreissä. Kypsytys tynnyreissä (uudet tynnyrit ja 5 vuotta vanhat tynnyrit) 12 kuukauden ajan. Pullotus optimaaliseen aikaan ja viinin lepo ennen kaupallistamista.
MAISTAMISMUISTIO
Tämä kirsikanpunainen viini paljastaa monimutkaisen aromin.
Tarjoilulämpötila: 16 - 18 °C
Ulysse on raikas, kevyesti kupliva brut-siideri, jolla on kiiltävä, kirkas ulkonäkö ja keltainen-oranssi väri. Tuoksu on hedelmäinen, ensimmäinen maku on hapokas ja hedelmäinen. Jälkimaku tuo esiin vivahteen katkeruutta. Kaiken kaikkiaan miellyttävän raikas.
Brutto paino: 1340g / 2,2lb
6 pakkauksen paino: 9kg / 19,8lb
Löydä Piña Coladan henki tässä tyylikkäässä variaatiossa tästä aurinkoisesta cocktailista. Kookoslikööri ja ranskalainen ananas-siirappi saavat uuden ulottuvuuden kahden rommin yhdistelmästä.
NOTA BENE :
Kuuluisa merirosvo Roberto Cofresi oli Piña Coladan pioneeri ja legendan mukaan myös sen keksijä. Hän tuotti nimittäin litroittain tätä cocktailia tarkoituksenaan innostaa miehistöään.
Profiili: Herkullinen, hienostunut, makea ja hedelmäinen.
Aste; 14,6% alk.
Ainesosat:
Maison Ferrandin rommi
Maatalousrommi
Ranskalainen kookoslikööri
Kookosvesi
Ranskalainen ananas-siirappi
Itse valmistettu hapottaja
Meidän luomuomenamehu tulee hedelmäisten aromien omaavien omenalajikkeiden puristamisesta, pääasiassa Petit Jaune -lajikkeesta, joita kasvatetaan puutarhoissamme Ducy-Sainte-Margueritessa, Bessinissä Normandiassa.
Tätä omenamehua valmistetaan ja pullotetaan tilalla. Se pastöroidaan, jotta säilyvyys olisi pitkäaikainen.
Brutopaino: 1420g
6 pakkauksen paino: 9kg
Flaguerie-omenaviinietikka on orgaanisen omenasiiderin etikkamuunnoksen tulos. Tämä luonnollinen etikka kypsyy useita kuukausia tammitynnyreissä ennen pullotusta ilman suodatusta. Pullon pohjalle saattaa muodostua etikkamamma.
Flaguerie-omenaviinietikkaa on rikastettu salottisipulilla.
Bruttopaino: 490 g / 1,08 lb
12 kappaleen kartongin paino: 6 kg / 13,23 lb
Happamuustaso: 5°
Jäännösalkoholi: <0,5°